Arkitektfirmaet ArkZo

Siden 2007 har Arkitektfirmaet ArkZo udarbejdet løsninger inden projektering af boligbyggerier, sommerhuse og erhvervsbyggeri, hvor det æstetiske og funktionaliteten samt økonomi har været udgangspunktet for projekterne.

Vi er et lille og fleksibel arkitektfirma baseret i Odense som i samarbejde med vores faste rådgivere og håndværkere varetager stort set alle opgaver inden for byggeriets facetter. Det er vigtigt for os, at vi har et tæt samarbejde med vores kunder gennem alle byggeriets faser og deres ønsker kommer til udtryk i det færdige byggeri. Med udgangspunkt i dialog og tekniske virkemidler ønsker vi, at skabe en visuel kommunikation som tager udgangspunkt i kundens behov og forventninger. Vi tilbyder arkitekttegninger, bygherrerådgivning, byggestyring, energimærkninger samt tilstandsrapporter, alt sammen til yderst konkurrence dygtige priser.

Vores grundlag er med udgangspunkt i arkitekter i Odense en solid faglighed med service som kerneområde, men også – og ikke mindst – glæden ved og troen på at godt byggeri giver værdi. Uanset om du skal skal bygge  et nyt arkitekttegnet hus, bygge til eller bygge om, kan vi hjælpe dig sikkert igennem hele forløbet.

Ring til os på telefon 29 70 36 96 og få en uforpligtende snak omkring jeres kommende projekt.

Arkitektfirmaet ArkZo
Rughøjvej 40
5250 Odense SV

+45 29 70 36 96     www.arkzo.dk