Livet i Bellinge

Bellinge ligger som en oase i den sydvestlige del af Odense og er med sine over 4000 indbyggere en større satelitby. Her er tæt på motorvejen og industrikvarter. I Bellinge nyder man freden og naturen og alligevel ligger det kun 10 km fra centrum af Danmarks 3 største by Odense. Bellinge har et blomsterende erhvervsliv, gode indkøbsmuligheder, samt mange gode fritidstilbud for både børn og voksne. Dette gør Bellinge til et attraktivt sted at bo, dette vidner den store udvidelse af byen om. Der bliver bygget mange nye boliger og flere er på vej i fremtiden.

På Bellinge.dk finde du oplysninger både for byens borgere eller som overvejende tilflytter. Starter du firma, butik eller forening op kan du se hvad Bellinge Handels- og Håndværkerforening og dets mere end 50 medlemmer kan gøre for dig. Du kan se hvilke begivenheder og arrangementer der kommer i Bellinge samt lokalområdet i kalenderen.

Vi håber du finder hvad du søger, samt finder Bellinge.dk så interessant, at du vil anbefale siden til andre og benytte dig af bellinge.dk igen.

Med venlig hilsen
Bellinge Handels- og Håndværkerforening

Hjertestarter i Bellinge

Se hvor du kan finde hjertsestartere i Bellinge området

Boliger til salg

Se hvilke boliger der til salg i Bellinge

Institutioner

Bellinge har et stort udvalg af dagsinstitutioner, skoler og masser af fritidsinteresser du kan læse om her

Klubber & Foreninger

Læs om de klubber og foreninger der holder til i Bellinge

Butikker/Virksomheder

På disse sider kan du læse om byens butikker