The Carpenter

The Carpenter er en kvalitets tømrer/snedker der kan skabe unikke rum/huse som du vil stortrives i.

Lyset har et positivt indvirkning på manges sindstilstand. Vores store passion er at restaurere/bygge dit hus til en bolig, hvor du får det maksimale naturlige lys, og samtidig føler velbehag ved at opholde dig i det. Det kræver ofte løsninger hvor der tænkes "out of the box," og man tør gå hvor andre tøver. Det gør vi og disse løsninger/designs tilbyder vi dig.

Ærlighed:

Vi sørger altid for at overholde de aftalte betingelser og aftaler, og har vi givet en pris eller et tilbud, så kan du regne med den. Vi tillægger ærlighed og grundighed en stor betydning i vores eksistens. Ligeså er det en yders vigtig del af firmaet at medarbejderne er troværdige og pålidelig som du kan stole på.

Vi vil gerne udfordres:

Har du lyst til at få fremstillet dit helt personlige og unikke sofa-, spise-, senge- eller køkkenbord, så ring eller skriv til os. Vi elsker udfordringer der sætter vores kreativitet og håndværksmæssige kunnen på prøve. Priserne varierer naturligvis efter opgavernes kompleksitet, men du får altid en fast pris, før vi begynder.

The Carpenter
Bellingevej  34
5250 Odense SV

+45 61 60 33 68      stefan@thecarpenter.dk     http://thecarpenter.dk/