Tømrerfirma E. Christiansen & Søn

Hvem er E. Christiansen & Søn?

Tømrer- og murerfirmaet E. Christiansen & Søn specialiserede sig op igennem 70èrne i forskellige former for tagrenovering. Det betyder at vi i dag har en afdeling af firmaet med en meget stor erfaring, når det gælder blandt andet over- og understrygning af tage med såvel beton som tegltagsten.

Vi ved med andre ord hvad vi taler om, så vælger du os til at ordne dit tag, er du sikker på et professionelt resultat.

E. Christiansen & Søn har de senere år oplevet stor fremgang, det betyder at vi i dag arbejder i hele Danmark. Det har også betydet at vi udover tømrer og murer arbejdet som en del af vores medarbejdere er beskæftiget med, også beskæftiger os med blandt andet totalentrepriser, entreprenør arbejde, speciel opgaver og meget mere.

Vi har på nuværende tidspunkt 25 til 30 mand ansat, der alle har stor ekspertise indenfor deres område. Så uanset om du har brug for en tømrer til at udskifte et vindue, eller du har brug for en samarbejdspartner der kan levere en løsning fra den første mursten til det færdige hus, så kan vi klare opgaven.

Firmaets daglige ledelse består af nedenstående personer, der tilsammen har den nødvendige ekspertise til at rådgive kunderne bedst muligt:

  • Indehaver: Steen Ole Christiansen
  • Formand:  Ole Jensen (tømrer og murer afd.)
  • Konsulent: Peter Jørgensen (rådgivning og opmåling af døre og vinduer)
  • Formand: Morten Frandsen (overstrygning og understrygning)
  • Bogholder: Lene Munck
Lidt historie om Tømrer- og murerfirmaet E. Christiansen & Søn

Jeg overtog virksomheden efter min far Erling Christiansen i 2003, hvor han valgte at lade nye kræfter komme til efter 38 år.

Jeg startede i 1984 min karriere i virksomheden som tømrer. I 1988 blev jeg formand og byggeleder, hvilket har givet mig mange gode erfaringer, og et meget bredt kendskab til nybyggeri, ombygninger, murerfaget og tømrerarbejde mm.

Med venlig hilsen
Steen Ole Christiansen

Tømrerfirma E. Christiansen & Søn
Byghøjvej 1
5250 Odense SV

+45 66 17 64 64      steen@ecs.dk     http://ecs.dk/