Arrangementer

Torvedag 1. juni 2019

"Gør de frie skoler en forskel for samfundet?"

Ådalskolen den 29.5.2019 kl.19-21.

Gratis men med tilmelding til kontoret@aada.dk.

PDF

Fangel Kro og Hotel 2019

26.10.19. Vildtaften. Stor vildtbuffet med musik og dans

02.11.19. Vildtaften. Stor vildtbuffet med musik og dans

10.11.19. Mortens aften. Vi serverer andesteg og Ris a la mande

eatmosfære Arrangementer i 2019

Se flyer.

Bellinge Kirke i maj - juni

Babysalmesang

Torsdage kl. 10.00 i Bellinge kirke og Sognehuset.
Alle babyer er velkomne sammen med deres mor eller far. Vi synger, mens børnene ligger på deres medbragte dyner, og bevæger os til børnesange, remser og salmer. Vi nyder en kop kaffe eller te og en ammetår bagefter. Tilmelding til kirkesanger Ingvil Bjaastad på tlf. 29 38 74 38.

Krummer i Kirken

6. juni kl. 17 i Bellinge kirke
Krummer i Kirken er for småbørnsfamilier. Vi begynder i kirken med sang, aktivitet og fortælling i børnehøjde, og bagefter går vi ned i Sognehuset og spiser sammen. Tilmelding senest mandagen før på ww.bellingekirke.dk. Voksne betaler 25 kr. – børn spiser gratis. Kom og vær med!

Kristine Becker Lund Becker Lund Trio koncert

Tirsdag 7. maj kl. 19.30 i Bellinge kirke
Inciterende pop-ballader, rolige jazznumre og spirituals med vedkommende tekster på svensk, norsk, dansk og engelsk. Kristine Becker Lund, vokal, Stephan Kaae, klaver, og Steend Munk Jørgensen, bas. Fri entré.

Pilgrimsvandring- og gudstjeneste ved Kristi Himmelfart

30. maj kl. 9 med start i Bellinge Sognehus
Pilgrimsvandring har spillet en rolle i flere kristne traditioner gennem tiden. Vi mødes Kristi Himmelfartsdag kl. 9 i Bellinge Sognehus til kaffe, rundstykker og et lille oplæg, hvorefter vi sammen vandrer til Brændekilde kirke (ca. 4 km) og fejrer pilgrimsgudstjeneste kl. 11. Der vil være mulighed for enten at gå eller blive kørt tilbage til Bellinge umiddelbart efter gudstjenesten.

Marie Carmen Koppel

Tirsdag 4. juni kl. 19.30 i Brændekilde kirke
En koncert med Danmarks førende gospel- og souldiva. Marie Carmen Koppels repertoire spænder over gamle og nye gospel- og soulsange til hendes egne meget personlige sange. Hendes musikalske sammenspil med pianisten Steen Rasmussen flettes sammen med en hyggelig og humoristisk kontakt til publikum. Billetter á 150,- via www.bellingekirke.dk

Festugekoncert for børntugekoncert for børn

Torsdag 6. juni kl. 17 i Bellinge kirke
ENGLE er en musikperformance i tre dele: Englesalmer og engleberetninger fra Bibelen; musikmimen “Englen, pigen og drengen”; samt “Engle omkring os” – hos Astrid Lindgren, i salmerne og i os selv. Anja Præst, klarinet & basklarinet, Maren Hallberg, harmonika, og Tine K. Skau, blokfløjter og andre blæseinstrumenter. Efter koncerten er der mulighed for fællesspisning (spaghetti) i Sognehuset. Tilmelding senest 3. juni på www.bellingekirke.dk

Friluftsgudstjeneste

Mandag 10. juni kl. 10.30 på græsset ved Bellinge kirke
Pinsen fejres som vanligt med friluftsgudstjeneste. Odense Brassband spiller, og kirkekor fra de samarbejdende sogne medvirker. Efter gudstjenesten er der forfriskninger. Medbring stol eller tæppe. Hvis det regner, holdes gudstjenesten i kirken.