Vi tænder byens juletræ på Torvet søndag den 25. november fra kl. 15.00

Arrangementer

black-friday-farveeksperten.jpg

Søndag den 25. november tændes juletræet på torvet, og der vil være boder på pladsen.
Og mon ikke julemanden også kommer forbi.

Julefrokost - stor julebuffet med musik og dans den 01.12.18. Kl.: 18.00 - 01.00.

Se menuen her.

13. december - En aften Jan Pytlick!

Jan Pytlick er nok den mest kendte, aktive håndbold dametræner i Danmark. Hans CV er imponerende og Hr. Pytlick er jo lige nu med i det spændende projekt som som hedder Odense Håndbold, som kastede en sølvmedalje af sig sidste sæson, da Odense tabte knebent med 1 sølle mål i den sidste og tredje finale om Danmarksmesterskabet.

Jeres lokale vinhandler har nu været en del af dette projekt i et par år nu og nu synes jeg det var på tide at få Jan forbi Bellinge og fortælle om alle de ting han har oplevet gennem sin flotte karriere og hvad der skal til for at begå sig på sportens verden på absolutte topniveau. Jeg har selv haft fornøjelsen af, at opleve Jan på de skrå brædder og det er en oplevelse man sent glemmer.

Ingen arrangement uden gode vine, derfor har Jacob fra Eatmosfære kreeret en dejlig menu, som jeres vinhandler naturligvis har sat dejlige vine til.

Havtorngravet laks med skilt peberrodsfløde, syltede jordskokker, saltet agurk og urtesalat. Hertil Rizzardi, Valpolicella"Costeggiola"Italien

Smaskmør kalvenakke. Med vinterurter, gremolata, kraftig kalvesauce og knuste små kartofler. Hertil De Lisio "Quarterback" Australien.

Brødet.
Bagt på lokal økohvede med luftig smør.

Pris kr. 550,- pr. person
Tilmelding i butik, på tlf. 26 24 84 87 eller på mail til bellinge@vinspecialisten.dk

Du kan betale via mobile pay til 26 24 84 87 skriv "Pytlick" i feltet. Når jeg har modtaget betaling er billetten din.

For en god ordens skyld gør jeg opmærksom på at i henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Bliver du/I forhindret i at deltage, kan billetterne evt. videresælges via et opslag på Vinspecialisten Bellinge´s facebook side.