Arrangementer

Torvedag

Som I sikkert har bemærket har der ikke været afholdt Torvedag som vi normalt har den første lørdag i juni. Det skyldes at i foråret da bestyrelsen skulle tage én beslutning om afholdelse af Torvedag var der en masse ubekendte variabler med hensyn til antal af person og krav som vi på daværende tidspunkt ikke vidste om disse ville blive lempet. Vi mente ikke i bestyrelsen af vi kunne gennemføre Torvedage under de rammer som der var stillede i udsigt og besluttede derfor at aflyse Torvedage for 2021. Det har ikke været en nem beslutning af skulle tage, men nu lysner fremtiden med henblik på gennemførelse af arrangementer og vi ser frem til at kunne afholde Torvedag 2022 lørdag d. 4. juni.

For at kompensere for den manglende Torvedag 2021 har vi i bestyrelsen besluttet af gøre julemarkedet 2021 større end normalt, hvilket bliver torsdag d. 28. november kl. 16.00

Mvh. bestyrelsen for BHH

Arrangementer Bellinge

Antinori smagning
kr. 375,- pr. prs.
Vinspecialisten Bellinge inviterer på en herlig aften med vine fra det legendariske vinhus Marchesi di Antinori . Vi får besøg af salgschef Martin Wielandt Lund fra H.J. Hansen Vin, der vil præsentere vinene.
Italienske Marchesi Antinori er 26 generationers vinhistorie i absolut verdensklasse. 630 år er næsten svært at forstå, når det handler om én og samme familie af vinproducenter. Men Antinori kan spore sin historie helt tilbage til 1385, da Giovanni di Piero Antinori blev optaget i ’Arte Fiorentina dei Vinattieri’, vinmagernes orden i Firenze. I dag er Marchesi Antinori medlem af Primum Familiae Vini - en sammenslutning af 12 af de mest prestigiøse, familieejede vinhuse i hele verden. Men tag ikke fejl, hver vin er dyrket på egen vingård, hvor der tages højde for drue, jordbund samt vind og vejr, så vinene alle fremstår klassiske på hver deres måde.
 
Torsdag den 28. Oktober kl. 18
Sted: Vinspecialisten Bellinge, Brogårdsvej 4, 5250 Odense SV
Kr. 375,- pr. prs. inkl. en let anretning
 
Tilmelding i butik, på tlf. 26 24 84 87 eller på mail til bellinge@vinspecialisten.dk
Billetten er din når der er betalt. Du kan betale i butikken eller via Mobile pay til 81234 – skriv “Antinori” i feltet.
 
For en god ordens skyld gør jeg opmærksom på at i henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.
Bliver du/I forhindret i at deltage, kan billetterne evt. videresælges via et opslag på Vinspecialisten Bellinge´s facebook side
___________________________________________________________________

RUNNERS Bellinge med Thomas Utne som initiativtager, står klar foran Bellinge Kirke mandag den 18. januar kl. 16.45.
Det er en hyggelig løbetur på de ca. 6-7 km - der er mulighed for at løbe fra, så ruten kan gøres kortere (ca. 3 km).
Ingen der er testet positiv med Covid-19 må deltage og der skal løbes med 2 meters afstand.
___________________________________________________________________