Torvedag i Bellinge
Lørdag den 2. juni 2018

Arrangementer

Hvem skal vinde 10.000kr?

Nordfyns Bank sætter 10.000 kr. på højkant til den forening, afdeling eller hold i Bellinge, som får flest stemmer fra de besøgende på Torvedagen d. 2. juni

Hvem synes du bør være blandt de fem nominerede? Tryk på linket og skriv navnet på din favorit og del gerne opslaget i de lokale grupper, som kunne tænkes at bakke op om din ide.

De, som får flest stemmer inden d. 28. maj, vil være blandt de nominerede på Torvedagen.

https://noba.dk/nominering/

Torsdag den 24. maj

Gartneriet Alfred Pedersen & Søn inviterer til borgermøde i Bellinge. Temaet på borgermødet vil være opførelse af nyt væksthus til produktion af medicinsk cannabis. På borgermødet vil der både være grundig information om byggeriet, samt mulighed for at stille spørgsmål til projektet.

Borgermødet finder sted torsdag den 24. maj kl. 17-18 i Aulaen på Rasmus Rask Skolen.

Torsdag den 24. maj kl. 19.00

STIFTENDE GENERALFORSAMLING TIL ’FORENINGEN TIL ETABLERINGEN AF BRÆNDEKILDE- BELLINGE KULTUR-OG IDRÆTSCENTER’

Brændekilde- Bellinge mangler fælles, fysiske rammer til fællesskab: For unge, for ældre, for læseheste og motionister, for elitegymnaster og gaming. Et sted til fest og hverdag.

Vil du være med til at lave et fælles ramme i Brændekilde- Bellinge? Er du en haj til fundraising, dyrker dine børn idræt og skal ud af byen for at få faciliteter, har du erfaring med formidling, syntes du Brændekilde- Bellinge mangler et fælles sted at samles, eller brænder du for at skabe noget, så er det nu du skal på banen. Vi vil meget gerne se alle, der blot ønsker at støtte ideen om et Brændekilde - Bellinge Kultur og Idrætscenter.

Med venlig hilsen Initiativtagerne:
Helene Fast Seefeldt, Morten Hansen, Peter Olsen og Helle Juel Jensen

Fredag den 25. maj

25. maj klokken 19:00 - 22:00 ved Vinspecialisten Bellinge afholdes der Ginsmagning - glem alt om grannåle og dårlig tonic!

Gin er stadig på fremmarch og i min branche får vi stadig næsten dagligt tilbudt nye mærker og brands som vil ind på markedet. Min fornemmeste opgave er derfor, at sortere i det store udvalg, så vi får et bredt og nuanceret billede af, hvad der findes af gintyper. Èn af de første til at sætte gin på Danmarkskortet var Simon Frimann og netop Simon får lov at lede slagets gang denne aften som gæste bartender.

Max. 25 pladser og betaling forud i butikken eller på Mobile Pay.
Pris kr. 300,- pr. prs.
For en god ordens skyld gør jeg opmærksom på at i henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Bliver du/I forhindret i at deltage, kan billetterne evt. videresælges via et opslag på Vinspecialisten Bellinge´s facebook side.

Arrangementet er UDSOLGT

Tirsdag den 12. juni 2018

Foredrag - Med hesten som Guide
Vejen til hesten hjerte v/Marianne Florman

Tirsdag den 12.6.2018 kl. 18.30-21.00

Ådalskolen, Fangel Friskole,
Brogårdsvej 75
5260 Odense S.

Pris kr. 200,00.

Beskrivelse kan læses på Ådalskolens facebook-side.