Arrangementer

Kom til sensommerkoncert på tirsdag 4.september kl. 19.30 i Bellinge Sognehus - fri entré.

Musicalsanger Eva Maria Bjerager vil gennem et varieret program dele nogle af sine absolutte yndlingssange denne aften. Hør sange fra Sound of music, Les miserables, Disney mm... Kom og oplev, hvad det kan blive til, når man – som Eva Maria – starter i Brændekilde-Bellinge kirkekor! Klaver: Bjørn Krog Thesbjerg.

Fredag den 7. september hos Vinspecialisten Bourgogne smagning - David Moreau

David Moreau er manden bag en ret så spændende vingård i Santenay i Bourgogne. Onde tunger og store fans af Bourgogne vil måske sige at Santenay ikke er et område kendt for sig høje kvalitet som f. eks Chambertin, Chambolle eller Montrachet...de har måske gjort vært uden regning, for David Moreau har allerede bevist hvad man kan opn,å med den rigtige indgangsvinkel og viden til dette område. Vi skal smage han hvide og røde i flere årgang og vinhandleren tør godt love en spændende aften med David´s bourgognevine.
Pris kr. 300,- pr. person
Tilmelding i butik, på tlf. 26 24 84 87 eller på mail til bellinge@vinspecialisten.dk

For en god ordens skyld gør jeg opmærksom på at i henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Bliver du/I forhindret i at deltage, kan billetterne evt. videresælges via et opslag på Vinspecialisten Bellinge´s facebook side.

Onsdag den 26. september på Fangel Kro - Glenfarclas whisky smagning med Ian McWilliam

Wow!! Fik her til morgen den bedste nyhed - Ian fra Glenfarclas destilleriet kommer forbi mig og holder smagning på 7 whiskys!
12yo, 15yo, 21yo, 25yo, 30yo, 105(fadstyrke) og Family Cask.
26. september kl. 18.00 på Fangel Kro - 495,- pr. prs. inkl. en Wienerschnitzel og en øl/vand. Ian holder i alt kun 3 smagninger i DK og dette er den eneste på Fyn, så vinhandleren er en smule beæret;-)
50 pladser, du kan bestille og betale dem i butikken, på tlf. 26 24 84 87 eller på mail til bellinge@vinspecialisten.dk
Kan betales via mobile pay til 26 24 84 87 - skriv "whisky" i feltet.

Lørdag den 29. september 
Gin festival i Bellinge hos eatmosfære.

Hvad skal du den 29. september? Du skal da til Gin festival i Bellinge og smage et kæmpe udvalg af fantastiske og lækre gintyper! Arrangementet afholdes lørdag den 29. september kl. 12.00 - 16.00 på Eatmosfære i Bellinge. Vi får besøg af 4 store spiritusleverandører i DK, nemlig Mac Y, Juuls, 1423 og H.J.Hansen Vin, så der bliver rig mulighed for at smage sig igennem deres store udvalg.

Pris kr. 150,- pr. person

Tilmelding i butikken, på tlf. 26 24 84 87, på mail til bellinge@vinspecialisten.dk eller her på Facebook.

Når der er betalt, er du tilmeldt arrangementet.

Om præcis 4 uger kan du slippe din indre gospelsanger løs - og alt du behøver er at bruge en søndag på det!

Til at instruere har vi i år Bebiane Bøje - en af landets bedste gospelinstruktører, der bl.a. underviser på Det Jyske Musikkonservatorium.

Søndag 30.september kl. 10-17 i Brændekilde kirke – det er gratis at deltage. For alle interesserede uanset sangerfaring. Tilmelding til organist.bellingekirke@gmail.com. Vi runder dagen af med at synge til en festlig gospelgudstjeneste/ koncert kl. 16.

Lørdag d. 6. oktober

Bierfest Bellinge

Datoen for dette års bierfest er lørdag d 6 oktober hvor Bellinge if håndbold åbner dørene i Rasmus Rask hallen til en brag af en fest 🍻🎉 hvor store øl, lækker tyrolermusik krydret med alle de store klassikere, er med til at gøre aftenen til en festlig og hyggelig aften sammen med alle ens venner, familie og bekendte fra bellinge. 🎉🍻
Prisen er 325kr, inkl mad og lækker live musik i form af DJ Wagner og det tyske partyband Zack Zillis. 🍻

Du kan købe billetter ved at skrive en mail til bierfest.bellinge@gmail.com hvor du oplyser hvor mange billetter du ønsker at købe.

Se mere om festen på Facebook.