Falch VVS Teknik

Årets VVS og blikkenslager firma 2020 i Region Syddanmark
Skal du have lavet nyt badeværelse, lagt guldvvarme, skiftet armatur, lavet ny kvistinddækning, nye tagrender eller i gang med en større ombygning? Hos Falch VVS Teknik får du en erfaren, kompetent VVS-installatør. Vi har kunder i Odense, Ringe, Svendborg og over alt på Fyn, og kommer gerne ud og tager en snak med dig, og giver dig et uforpligtende tilbud, så du får en god start på dit næste projekt. 


Jeg startede Falch VVS Teknik op i 2014 som enkeltmandsvirksomhed, og i 2020 flyttede vi firmaet fra Østerbro i Odense C til større lokaler på Brogårdsvej 2A i Bellinge, Odense SV, så vi fik plads til et større lager, flere blikkenslagermaskiner og flere firmabiler. Herfra er vi tæt på motorvejsnettet, så vi kan servicerer vores kunder på hele Fyn.


Hos Falch VVS Teknik laver vi stort set alt inden for VVS og blik samt ventilation, og vores alsidighed gør, at vi både servicerer private samt erhvervskunder. Vi værdsætter kvalitet meget højt, og er ikke selv tilfredse med en opgave før vores kunde er det. Det er en æressag hos os, at løse kundernes opgave ud fra deres ønsker. Med den ekspertise og de kompetencer jeg selv og mine svende har, er vi din sparringspartner, og kommer gerne med forslag til mulige løsninger. Men det er altid dig som kunde der bestemmer. Sammen finder vi en løsning, der passer dine ønsker og budget – uden at gå på konpromis med kvaliteten i opgaven.


En mindre virksomhed med kunden i fokus
Vi er stadig et mindre firma, og fordelen ved dette er, at kunden er i fokus. Når du ringer, er det altid mester du kommer i kontakt med, og som er din kontaktperson lige fra tilbudsgivningen til endt arbejde.
Vi har ingen faste rammer, og tager os tid til at snakke opgaverne igennem med kunden – for det er deres drømme, som vi skal hjælpe med at realisere bedst muligt. Vi arbejder gerne på skæve tider, så vi kan mødes og arbejde, som det passer vores kunder bedst – i modsætning til de større virksomheder.

Ydelser & services der tilbydes:
Vi tager os af alt, hvad der ”RØR” sig inden for VVS-branchen
Hos Falch VVS Teknik har vi kompetencer inden for alle slags VVS- og blikkenslageropgaver, og vi dækker derfor alle typer af opgaver. Heriblandt kan nævnes:

  • VVS-opgaver og akut VVS
  • Blikkenslageropgaver
  • Badeværelser
  • Blødgøringsanlæg
  • Energioptimering og Energirenovering
  • Gulvvarme
  • Tagrender og nedløbsrør
  • Totalentreprise
  • Varmepumper og jordvarme
  • Zinkinddækning
Falch VVS Teknik
Brogårdsvej 2A, Bellinge, 5250 Odense SV

+45 60 37 55 21      kontakt@falchvvsteknik.dk     www.falchvvsteknik.dk/